Om oss

RW Education – utbildar den grafiska branschen

RW education är ett utbildningsföretag som främst vänder sig till kunder inom grafiska branschen. Vår styrka är våra kompetenta lärare, som samtliga producerar professionellt med de applikationer de undervisar i. På våra kurser blandar vi teori och praktiskt arbete för att öka möjligheten för deltagarna att tillgodogöra sig de nya kunskaperna. Våra lärares kunskaper och praktiska erfarenheter gör att de har stor förståelse för deltagarnas dagliga arbete, problemställningar och önskemål.

Deltagare
Vi tror inte på stora grupper utan anser att individen kräver engagemang. Därför har vi maximerat antalet deltagare från 8 till 10 personer per kurstillfälle vid våra öppna programkurser. Vi har också seminarieverksamhet och workshops för större grupper.

Företagsanpassade utbildningar
Vi är övertygade om att varje individ och företag har olika behov av kunskap. Vi erbjuder därför företagsanpassade utbildningar anpassade efter arbetsuppgifter och verksamhet. Då finns det möjlighet att under utbildning arbeta med befintliga projekt. Företagsanpassade utbildningar är prisvärda redan från c.3-4 elever från samma företag.

Plats
Våra öppna kurser håller vi i fullt utrustade och ljusa lokaler i Stockholm.

Bland våra lärares tidigare uppdragsgivare & arbetsplatser kan nämnas bla. MacGruppen, Qbranch, Lexicon, Svensk Mediaservice, Åkeritidningen, Apple, Adobe, SveaGruppen Tidining AB, Planet X, Pagono mfl.

KONTAKTA OSS